divendres, 15 de febrer del 2013

LA PRESSIÓ DE MÉS ALGEMESÍ OBLIGA A ANUL·LAR EL CONTRACTE D’ADMINISTRACIÓ DEL 1 PIS DEL PÀRQUNG.


El 19 de desembre la Junta de Govern Local aprovà donar a l’empresa gestora de l’ORA i la 2a planta del pàrquing el contracte d’administració de la 1a planta. Per realitzar les gestions de lloguer, girar els rebuts, etc., l’empresa es quedaria, e 340’5€ dels 550 que costava el lloguer anuals Dels 209’5€ restant, 96€ eren l’IVA i els 113’5€ no arribaven ni per pagar els 131€ de manteniment que li cobra l’empresa a l’Ajuntament. Així doncs, amb eixe acord llogar una plaça li costava diners al ciutadà. Un acord així no ho haguérem signat ningú de nosaltres ni cap regidor popular en relació a una propietat personal seua, donat que aquesta proposta és clarament lesiva per a qui lloga. Cal tenir present que qualsevol administrador de finques d’Algemesí hagués pogut realitzar eixa administració per molts menys diners. Professionals del sector consultats per MÉS ALGEMESÍ ens indicaren que allò lògic hagués estat cobrar uns 30 o 35€ per any, o el que és el mateix l’Ajuntament estava disposat a pagar unes 10 vegades més del preu de mercat.
Des del dia que ens assabentàrem emprenguérem totes les accions oportunes per evitar tal desficaci. Donàrem a conèixer el desgavell a través d’una nota de premsa el dia 8 de gener. El dia 15 de gener presentàrem una moció per registre oficial per tal de demanar la revocació d’aquest perjudicial contracte. Pocs dies després, en la Comissió Informativa corresponent MÉS ALGEMESÍ demanà novament tal revocació i els recriminà que havien signat un acord que a ningú d’ells hagués signat per a una propietat seua.
Fruit dels nostres arguments i de la pressió que hem exercit ha estat que finalment l’Ajuntament s’ha vist obliga novament a rectificar i desdir-se d’una decisió. L’Ajuntament ha revocat el contracte d’administració de la primera planta. La Junta de Govern Local del dia 29 de gener així ho ha acordat, segons s’indica, a proposta de l’empresa. Aquesta revocació es fa de manera no lesiva per a l’Ajuntament ja que les parts renuncien a qualsevol reclamació per danys i perjudicis.
MÉS ALGEMESÍ vol mostrar la seua alegria per haver-se revocat un acord clarament lesiu per als interessos municipals. Felicitem tant a l’empresa com a l’Ajuntament per aquesta decisió i per haver escoltat els nostres raonaments. No obstant això demanem a l’equip de govern local que abans de prendre aquest tipus d’acord medite les decisions que pren i evite prendre acords que perjudiquen els interessos municipals. De totes formes, com en aquest cas, MÉS ALGEMESÍ sempre estarà atent per evitar que les decisions de l’equip de govern perjudiquen els interessos d’Algemesí.

Josep Bermúdez
Portaveu del grup municipal MÉS ALGEMESÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada