divendres, 15 de febrer del 2013

CONSTITUÏDA L'ASSEMBLEA DE COMPROMÍS A L'ALCÚDIA





Compromís per l'Alcúdia inscrit com a partit d'ambit local s'adhereix a la Coalició Compromís

El passat dilluns 11 de febrer es va constituir l'Assemblea de Compromís a l'Alcúdia i es va elegir la Comissió Executiva Local, així com el representant de l'Alcúdia al Consell General que es reunirà el proper 9 de març.
A l'Assemblea intervingueren Paco Sanz explicant tot el procés de constitució d'aquest nou projecte, una forma nova de fer política en la que es vol sumar a persones i a organitzacions, en una mena de cooperativa política, per a canviar el futur del nostre País.
Marina Ribes, va explicar el manifest "Més Compromís", en el que se sintetitzen les bases ideològiques de Coalició Compromís que es defineix com l’aposta que es fem des del valencianisme progressista, l’esquerra moderna i l’ecologisme polític per oferir una alternativa electoral útil, digna i il·lusionant a les ciutadanes i ciutadans del País Valencià.
Per la seua part, Hermínia Bellot explicà quina seria l'estructura organitzativa de Compromís constituïda per Assemblees Locals, Assemblees Comarcals i el Consell General. Compromís per l'Alcúdia estarà representat en totes aquestes estructures amb els seus propis representants.
A l'Assemblea de l'Alcúdia va participar Diego Gómez, regidor de Compromís per Alzira, expresident d'Escola Valenciana i portaveu de Compromís Ribera Alta, presentà el document "Un Compromís en Marxa" amb les prioritats comarcals de Compromís en matèries com la vertebració territorial, mediambiental i de sostenibilitat de la nostra comarca; l'enfortiment i defensa dels serveis públics comarcals: sanitat i educació sense retalls; canvi del model econòmic, ocupació i desenvolupament sostenible a la nostra comarca; i ens importen les persones: solidaritat i integració.
Finalment Saül Ibáñez va fer la proposta per la Comissió Executiva Local i el representant de Compromís a l'Alcúdia al Consell General de Coalició Compromís.
L'Assemblea elegí com a representant al Consell General, òrgan de País Valencià, a Marina Ribes que acompanyarà a Paco Sanz, elegit per Compromís per l'Alcúdia com a partit d'àmbit local adherit a Coalició Compromís.
La Comissió Executiva Local estarà conformada per Paco Sanz, com a portaveu, Herminia Bellot, responsable de finances, Pascual Ortega, institucional, Marina Ribes, comunicació, Pura Cavero, organització, Anabel Narro, dona, i Saül Ibáñez, joventut.
En la 1a foto, la Comissió Executiva Local amb alguns dels assistents a l'Assemblea. En la 2a Marina Ribes i Paco Sanz, representants de l'Alcúdia en el Consell General, i Diego Gómez, portaveu de Compromís Ribera Alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada