divendres, 9 de novembre del 2012

SOM I ESTEM PRESENTARAN EL SEU CALENDARI SOLIDARI EL DIUMENGE 2 DE DESEMBRE


De nou el calendari oferix entranyables imatges de membres de l’associació amb 
personatges famosos com Eduard Forés o Francis Montesinos.

Des de l’Associació de Discapacitats físics i psíquics de Benifaió i Almussafes SOM I ESTEM s’han posat ja en marxa per a organitzar un acte que els membres de l’associació, familiars i educadors esperen amb interés, la Presentació Oficial del Calendari solidari 2013. La cita serà el diumenge 2 de desembre a les 18:00h en el Centre Cultural Enric Valor de Benifaió.
En la presentació oficial del calendari, que ha sigut patrocinat per l’empresa Roquette, es comptarà amb la presència de molts famosos que han donat la seua imatge. Després de la presentació es projectarà un vídeo documental on el públic podrà comprovar en primer persona el dia a dia d’aquest col·lectiu amb discapacitat física o psíquica i com l’associació els implica en el treball constant per a inserir-se en la nostra societat. L’acte estarà presentat per Rosa González.
De nou els membres de l’associació s’han convertit en verdaders artistes. Després del maquillatge oportú i la posada en escena els membres de l’associació han eixit a un plató improvisat per a compartir imatge fotogràfica amb famosos com el presentador Alejandro Parreño, Francis Montesinos, David Agramunt o Eduard Forés entre altres.
La recaptació de la venda del calendari va destinada al compte de la pròpia associació per a poder dur a terme durant tot l’any les moltes activitats dirigides a la integració social dels membres de SOM I ESTEM.
Un equip format per Juan Torres Vázquez, Jordi Chulvi Viñedo, Victor Izquierdo Palomares, Celina Cuallado Vilanova, ha aportat el seu temps lliure que ha fet possible complir un gran somni a este col·lectiu de Benifaió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada