dilluns, 26 de novembre del 2012

L´AJUNTAMENT D´ALGINET DONA LA BENVINGUDA ALS NOUS COMPONENTS DE LA BANDA I ORQUESTRAEl diumenge 25 de novembre el Saló d'Actes de l'Ajuntament d'Alginet es va guarnir per tal de donar la benvinguda al 5 músics que passen a formar part de la Societat Artística Musical d'Alginet i la música que entra a formar part de l'orquestra.
L'alcalde d'Alginet, Jesús Boluda els va fer entrega d'un obsequi i els ha ficat la insígnia de l'Ajuntament. El nous components han estat Maria Luisa Cardona Baguena (Saxòfon Alt), Mari Cruz Lozano Espert (Saxòfon Alt), Sara Ortuño Ortiz (Saxòfon Tenor), Rosa Vivens Sanchis ( Bombardí) i Vicent Artur Escutia Espert ( Tuba). Laura Garrido Paulo ha passat a formar part de l'orquestra amb el violí.
Al concloure l'acte, els músics han anat a l'església on s'ha fet una missa amenitzada per la banda. Al finalitzar han tornat en processó a la seva patrona, Santa Cecília a la Casa de la Música. La setmana gran dels músics ha conclòs amb un dinar de germanor.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada