dilluns, 1 d’octubre del 2012

LA POLICIA LOCAL D’ALGEMESÍ RECUPERA UNA MOTO AQUÀTICA ROBADA EN CULLERA


Dissabte passat, dia 29 de setembre, agents de la Policia Local d’Algemesí van recuperar una moto aquàtica i el seu corresponent remolc que havia sigut sostreta un mes abans a la localitat de Cullera i denunciada en la Guàrdia Civil d'aquestalocalitat.
La Policia Local va tindre coneixement que un veí de la localitat estava intentant vendre en el “mercat negre” una moto aquàtica per 5.000 euros, preu molt inferior al seu valor real. Aquest fet els va fer sospitar i plantejar-se que la seua procedència fóra il·lícita.
Davant d’aquestes sospites, els agents de la Policia Local d’Algemesí van realitzar les gestions oportunes per a esbrinar la seua procedència i es van adonar que el material era robat.
Després d’una primera revisió ocular, els agents van poder comprovar que tots els elements d’identificació de la moto i del seu remolc, havien sigut esborrats amb l’objecte de dificultar la seua identificació; per la qual cosa van consultar amb diferents distribuïdores d’aquest tipus d’embarcacions i va resultar positiu una ubicada a Dénia, que va fer que se'n poguera identificar el propietari , aportant dades que van facilitar als Agents localitzar al titular de la moto aquàtica sostreta.
Després de recuperar-la, els agents van detindre el presumpte autor dels fets, veí de la localitat de 23 anys i el material sostret es va quedar a disposició judicial

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada