dimecres, 3 d’octubre del 2012

LA CONSELLERIA DE BENESTAR SOCIAL POSA EN MARXA LA CAMPANYA “NO ESTIGUES SOL EN NADAL” PER A MAJORS DE 60 ANYS DE LA CV.



En 1997 la Conselleria de Benestar Social va decidir posar en marxa un programa que proporcionara a aquelles persones majors que es troben soles, la possibilitat de passar els dies de Nadal en companyia.
Aquest programa té com a objectiu, proporcionar companyia a persones majors que viuen soles, oferir la possibilitat de trobada i intercanvi social i cultural, i oferir un programa d’activitats que fomenten el desenvolupament personal i l’ocupació del temps lliure.
En aquest programa podran participar aquelles persones, residents a la Comunitat Valenciana, majors de 60 anys, que complisquen la condició de pensionistes, o majors de 65 anys que visquen soles i presenten problemes de soledat.
El programa inclou:
Allotjament i manutenció en règim de pensió completa, durant cinc dies (quatre nits) en un complex hoteler de la costa de la Comunitat Valenciana.
Transport des de la capital de cada una de les províncies de la comunitat fins als establiments hotelers.
Activitats culturals i recreatives, així com programes d’animació.
Assistència sanitària complementària.
El programa és totalment gratuït, a l’estar destinat a persones amb escassos recursos econòmics.
La sol·licitud es realitzarà a través dels Servicis Socials Municipals (Plaça de la Verge, 12), de l’1 al 31 d’octubre, de dilluns a dijous de 10’30 a 13’30 hores.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada