dilluns, 1 d’octubre del 2012

JÓVENS SOCIALISTES DE CULLERA LAMENTA LA NO APROVACIÓ DEL PRESSUPOST DEL 2012


l’Ajuntament de Cullera retalla sous i augmenten els d'altres, retallen a interins que s'han tret una oposició, però no lleven l'enxufisme d'aquest Ajuntament”.

Segons expliquen els jóvens socialistes de Cullera a través d´un comunicat, "des de l'any 2009, els ciutadans i les ciutadanes de Cullera encara no sabem en què es gasten els nostres diners i on van destinats. Esta conseqüència és per la falta de responsabilitat i eficàcia de l'equip de govern del PP cullerenc".
L’agrupació local exposa que la joventut és una de les principals afectades, “si no se sap què es destina en joventut, no podem saber-hi si les propostes que fem són o no realitzables”.
l´agrupació socialista demana al regidor de joventut que defenga els joves de Cullera i que inste al govern local a que es destinen tots i cadascun dels recursos econòmics possibles per millorar la situació dels jóvens de Cullera.
Segons els jóvens socialistes, Cullera no pot seguir per aquesta senda de malbaratament i desgast. “Ens arribà també la notícia a tot el poble que s'han augmentat les retribucions a set funcionaris de l'Ajuntament. El poble pot creure's que el PP és responsable? Vivim en un moment on a tots, tant en empreses privades com en funcionariat públic s'està retallant, i ara el PP augmenta les retribucions a aquestos determinats funcionaris. Ací veiem quina és la seua forma de mesurar”.
Segons denúncia l’agrupació socialista “l’Ajuntament de Cullera retalla sous i augmenten els d'altres, retallen a interins que s'han tret una oposició, però no lleven l'enxufisme d'aquest ajuntament. Aquesta és la realitat”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada