dimarts, 2 d’octubre del 2012

I CONCURS “CULLERA ÉS EL TEU LLOC” AL FACEBOOK



El passat 28 de setembre la Regidoria de Turisme de Cullera amb el suport del Pla de Dinamització del Producte Turístic de Cullera, va llançar en la xarxa social facebook el 1r Concurs “Cullera és el teu lloc”.
L’objectiu del concurs és promocionar el destí Cullera, els seus allotjaments, els seus restaurants i els seus recursos turístics. La campanya promocional que estarà vigent durant 2012 i 2013, consta de cinc concursos pensats per a la seua implantació i desenvolupament en xarxes socials. Cada concurs estarà dirigit a un segment de demanda concret i promocionarà un producte diferent.
El primer Concurs “Cullera és el teu lloc”, es va implantar en facebook el passat 28 de setembre i estarà vigent fins al 22 d’octubre. Els internautes que hi participen podran guanyar un cap de setmana en l’Apartahotel el Far, un sopar en el restaurant el Racó del Far i dos targetes turístiques per a la visita dels principals monuments i museus de la ciutat.
En els altres quatre concursos col·laboraran altres hotels i restaurants de la localitat, considerant que és també un bon instrument per a la seua promoció i visibilitat en Internet.
El primer concurs es dirigix al turisme jove i nacional, ja que este és el perfil de la publicitat aleatòria contractada a través d’easypromos. En concret, els participants en el concurs hauran de visualitzar l’espot sobre turisme jove de Cullera i respondre a la pregunta Què tres activitats esportives practiquen els protagonistes de l’espot durant les seues vacacions a Cullera?.
Després de la finalització del concurs, entre els participants que hagen contestat correctament a la pregunta, se sortejarà el premi.
Amb aquest tipus de campanyes específiques es pretén augmentar el nombre d’amics adherits a la pàgina institucional de facebook (http://www.facebook.com/culleraturismo )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada