dimarts, 2 d’octubre del 2012

EL PSOE DE CULLERA EXIGIX LA COMISSÀRIA DE POLICIA QUE VA PROMETRE EL CONSELLER DE GOVERNACIÓ L’ANY 2008


L’agrupació socialista local reclama a la Generalitat que abone el deute de més de dos milions d’euros que té amb l’Ajuntament.


La diputada socialista en Les Corts, Ana Barceló, i el portaveu del PSPV a Cullera, Jordi Major, durant un balanç sobre les inversions de la Generalitat a la ciutat, celebrat dilluns passat a la seu dels socialistes de Cullera, han recordat que, des que en 2008, en plena campanya electoral, el conseller de Governació, Serafín Castellano, anunciara la construcció d’una nova seu de la Policia Autonòmica a Cullera, ja no hi han hagut més notícies.
JORDI MAYOR
Segons va explicar el portaveu socialista, Jordi Major, “es va prometre que s’ubicaria la comissaria amb uns 40 agents i que l’Ajuntament només hauria de cedir el sòl, cosa que es va aprovar per unanimitat en 2010. Però no hi ha hagut cap classe de compromís per part de la Generalitat»,
Segons Ana Barceló, quan s’ha preguntat sobre la Comissària de Policia al conseller de Governació no s’ha obtingut cap resposta, ni sobre terminis ni dates.
Aquest projecte, que s’englobava dins d’un Pla d’Infraestructures de Seguretat i Emergència, es va presentar en el seu dia per a augmentar la seguretat dels ciutadans de Cullera i de la zona de la Ribera Baixa i per a donar una resposta més ràpida en cas d’emergència a les poblacions sense servei de policia nacional.
Segons va exposar el portaveu dels socialistes de Cullera, “Si comptàrem amb els agents promesos es podria donar una solució al problema de venda ambulant il·legal que tant preocupa els comerciants i que este estiu ha provocat diversos incidents”.
Una altra de les reclamacions del PSPV de Cullera ha sigut la necessitat que la Generalitat abone el deute de més de dos milions d’euros que té amb el Consistori fins a 2011 i que seguix incrementant-se per la falta de liquiditat.
Segons Major, l’Ajuntament ha de fer front a serveis que no els correspon com la residència o l’escola d’adults. “L’alcalde, Ernesto Sanjuán, no reclama el deute però la Generalitat ha de pagar immediatament perquè està generant interessos bancaris que paga l’Ajuntament”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada