dimecres, 10 d’octubre del 2012

EL CLUB TRIESPORT ROQUETTE I LA JOVE TRIATLETA SARA ALEMANY SEGUER REBEN ELS SEUS TROFEUS EN LA GALA DE l’ESPORT DE BENIFAIÓ



El món de l’esport de Benifaió es va reunir dilluns passat 8 d’octubre a les 20:30 h al centre cultural Enric Valor per a homenatjar a l’entitat i a l’esportista d’elit que han sigut triats per votació com els millors del 2011 pels seus èxits.
La comissió d’esports, formada per representants dels quatre partits polítics amb representació en el consistori i els tres membres del consell municipal d’esports, van votar en comissió a la millor entitat esportiva i millor esportista d’elit 2011 entre les candidatures presentades.
Després de valorar cada membre la trajectòria i el currículum dels candidats, la jove triatleta i ciclista de 13 anys, Sara Alemany Seguer va rebre en aquesta gala de l’esport local el trofeu de millor esportista d’elit del 2011.
Com a entitat, el Club Triesport Roquette Benifaió va rebre la distinció de millor entitat esportiva 2011 al configurar-se com a entitat organitzadora de multitud d’esdeveniments esportius tant a nivell federatiu, provincial com a local
A més va haver-hi diversos reconeixements a la trajectòria esportiva de veïns de Benifaió que ja amb una certa edat hagen impulsat l’esport local arribant a podiums destacats. Així Vicente Ballester Ull, president durant més de 30 anys del CD Petanca, els familiars del recordat futbolista i entrenador Juan Alós Villar o el president del CE Mussa com a col·laborador d’esdeveniments esportius locals van rebre de mans de l’alcaldessa les plaques commemoratives per l’impuls i la pràctica de l’esport.

Exposició “El nostre esport”

Abans de l’inici de la Gala de l’esport, cap a les 20:00 h, el centre cultural Enric Valor va acollir la primera cita de la nit dedicada a l’esport. La sala d’exposicions acollirà fins al pròxim 14 d’octubre la mostra gràfica “El nostre esport” on a través de panells amb imatges i material esportiu el visitant podrà endinsar-se en els objectius de cada entitat local, conéixer el currículum dels esportistes d’elit i observar l’actualitat esportiva amb totes les notícies publicades en els mitjans sobre l’esport de Benifaió.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada