dimarts, 2 d’octubre del 2012

EL CD PETANCA BENIFAIÓ ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LA LLIGA PROVINCIAL DIVISIÓ D’HONOR


El títol dóna la possibilitat al club de poder competir l’any que ve en el campionat autonòmic valedor per a classificar-se per al campionat d’Espanya

El Club Esportiu Petanca Benifaió patrocinat per l’empresa Roquette ha guanyat la lliga provincial de petanca de divisió d’honor. Les finals es van jugar diumenge passat 30 de setembre a Paiporta. El club va aconseguir guanyar per 6 a 3 a Paterna adjudicant-se així la lliga regular de petanca a València, un títol que li dóna al club la plaça per a concursar l’any que ve en el campionat autonòmic de petanca de clubs valedor per a classificar-se per al campionat d’Espanya.
Aquest triomf, com assenyalen fonts del club, “és un fet històric el qual s’ha aconseguit a base de molt esforç, gràcies a la qualitat de jugadors que hi ha en el nostre club. Els jugadors Francisco Iborra, Manuel Ruiz, Salva Vidal, Luis Berlanas, Antonio Lara, Francisco López i José Pérez han sigut els artífexs de la gran victòria aconseguida pel club destacant la gran competitivitat existida en la lliga d’honor”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada