dimarts, 25 de setembre del 2012

CULLERA DISPOSA D’UN NOU CANAL DE TELEVISIÓ A TRAVÉS D’UNA PLATAFORMA DE COMUNICACIÓ ONLINE


Després del tancament de la televisió local de Cullera per decisió del Govern del Partit Popular, els treballadors de la televisió local aposten per la creació d’un nou canal de comunicació, sufragat per ells mateixos, a través d’internet,

CTV es converteix des de Setembre de 2012 en la primera Plataforma de Comunicació Online que fusiona premsa, ràdio i televisió en un sol mitjà de comunicació integral, gràcies a les ferramentes que ofereix Internet.
El president de l'Associació de l'Audiovisual de Cullera i periodista de CTV, Ximo Gimeno, explica que “la situació de crisi ha permés reinventar el periodisme i apostar per la informació local. El tancament de centenars de mitjans de comunicació locals, comarcals i autonòmics, que informaven a la població de l'actualitat que els envolta, ha possibilitat als milers de periodistes que es troben en l'atur tornar el quart poder, el de l'opinió pública, al poble”.
CTV ha sigut creat per un equip de professionals de Cullera televisió i sufragat per ells mateixos. El president d’aquest nou suport de comunicació digital, Ximo Gimeno explica que es tracta de crear un mitjà independent, objectiu i participatiu, “ja que a CTV tothom té el seu espai que, juntament a l'actualitat diària, pot publicar en forma d'escrits, fotografies, vídeos o audios”.
Internet ens permet conéixer la realitat de l'altra part del món, però també l'actualitat del nostre voltant que és en definitiva el que condiciona les nostres vides dia a dia. El que passa al nostre poble déu tornar a ser el més important” segons afirma Bea Colom, periodista de CTV.

Este nou mitjà de comunicació ja està en marxa a www.culleratv.es.


Podeu veure el vídeo ací: http://cullera.tv/?art=174
Podeu descarregar el video ací: http://cullera.tv/video_promo.mp4









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada