Del
25 al 27 de Maig del 2012 i de 11:00 a 22:00 hores
Els
assistents i públic en general podran veure demostracions
d’elaboració artesanal del xocolate, les seues varietats,
història, propietats nutricionals, medicinals i cosmètiques a
través d’activitats com l’obrador xocolater i tallers i xarrades
en què el xocolate serà el protagonista.
A
més en aquesta segona edició, podrà contemplar-se un xicotet museu
del xocolate, maquinàries, utensilis i ferramentes utilitzades
tradicionalment per a la seua elaboració com un molí de pedra ja
usat pels indígenes asteques i maies abans de l’arribada dels
espanyols a Amèrica.
El
públic infantil podran aprendre a fer xocolate en els tallers que
tindran lloc durant els dies del Festival.
Totes
les activitats són de lliure accés excepte la compra de productes,
per a la qual cosa s’han habilitat dos estands.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada