dilluns, 5 de març del 2012

LA JUNTA MAJOR DE CONFRARIES EXPOSA ELS CARTELLS PER A TRIAR LA IMATGE OFICIAL DE LA SETMANA SANTA DE SUECA

La mostra arreplega els 41 cartells presentats al concurs en què va resultar guanyadora l’obra de Conxita Honorato Blázquez, amb el lema Dies de Passió a Sueca.
La sala Espai Moret dels Porxets acull, des de divendres passat, una exposició de tots els treballs presentats al concurs per a triar el cartell anunciador de la Setmana Santa de Sueca 2012. A l’acte d’inauguració de la mostra, organitzada per la Junta Major de Confraries de Sueca, van assistir l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; i les regidors de la Dona, Mª José Isard, i Acció Social, Pilar Moncho.
El president de la Junta Major de Confraries, Pedro Juan Martínez, va agrair a l’Ajuntament la seua col·laboració per la cessió de la sala per a poder mostrar, a més de tots els cartells participants en el concurs, una mostra de la Setmana Santa de Sueca. “Crec que l’exposició ha quedat molt digna i voldria convidar a tots a visitar-la”. Per la seua banda, l’alcalde de Sueca va felicitar els membres de la Junta Major de Confraries i els va animar a continuar treballant “per a convertir la nostra Setmana Santa en una celebració que, any rere any, adquirisca més presència i més importància”.
La mostra es podrà visitar fins a l’11 de març.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada