dimarts, 15 de novembre del 2011

X Jornades d'Estudis de Cullera.

L'Ajuntament de Cullera organitza els dies 25, 26 i 27 de novembre les X Jornades d'Estudis de Cullera. 
 Enguany les Jornades estan dedicades al centenari dels Successos de Cullera (1911-2011) i durant els tres dies que duren s'exposaran temes tan diversos de la història del municipi com "L'estructura de la propietat dels arrosars de Cullera en 1850",  " El sistema hidràulic del Molí Gran o de la Marquesa: Arqueologia del paisatge i valoració patrimonial" o "Familiares del Santo Oficio en Cullera (1579-1805). 
Les conferències d'inaguració i cloenda de les Jornades correran a càrreg de l'historiador Salvador Pedrós Renart "Revolta a Cullera 1911" i d'Antoni Furió, professor de la Unversitat de València amb la conferència "Història Universal de Cullera: entre la història local i la història general". 
Al voltant de les Jornades els assitents també podran gaudir d'altres activitats com ara l'exposició de fotografies a cura de l'Associació la Penyeta "100 anys dels Successos de Cullera"  o la Visita guiada al Refugi de la Guerra Civil ubicat als Jardins del Mercat de Cullera. 

Per a assistir a les Jornades cal incriure's prèviament per tal de poder accedir a les actes i el material corresponent o bé es pot assistir a qualsevol conferència o expossició com a oient sense dret al material. 

Tres dies pera descobrir i saber més de la història d'aquest municipi de la Ribera. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada