dilluns, 21 d’octubre de 2013

RIBERATURISME ORGANITZA UNA PROGRAMACIÓ DE RUTES GUIADES PER LA COMARCA I UN CONCURS FOTOGRÀFIC Promocionar l’oferta turística i posar en valor el patrimoni cultural i mediambiental de la Ribera. Amb aquests objectius, Riberaturisme ha posat en marxa, amb la col·laboració del Patronat de Turisme València Terra i Mar de la Diputació, una programació de vint-i-cinc rutes guiades per la comarca que es poden realitzar seguint el calendari previst o concertant-les prèviament amb els ajuntaments i les oficines de turisme dels municipis participants. Una altra novetat d’aquest projecte és el passaport turístic, amb un preu simbòlic d’un euro, que es podrà completar amb segells després de realitzar cada ruta i donarà opció a obtindre una sèrie de regals, com estades d’una nit, dinars o sopars en establiments de la comarca o caixes de productes gastronòmics típics.
A més, per a promocionar aquestes rutes guiades, Riberaturisme ha convocat un concurs fotogràfic que premiarà les millors instantànies d’aquests paratges i entorns de la Ribera. Hi podran participar els visitants que completen almenys una ruta penjant les fotografies en Facebook. Un jurat elegirà les tres guanyadores entre les més votades pel públic, que posteriorment formaran part d’una exposició fotogràfica itinerant per la comarca. Per a la presidenta de Riberaturisme, Pilar Moncho, es tracta d’un projecte que pretén incentivar els visitants i turistes perquè completen les rutes culturals i mediambientals de la nostra comarca i a més, que coneguen la nostra oferta en allotjaments rurals i restauració. Per això, hem creat el passaport turístic i el concurs fotogràfic, que premia amb promocions i regals als turistes que ens visiten.
En aquest projecte, participen nou ajuntaments de la Ribera (Albalat de la Ribera, Algemesí, Almussafes, Alzira, Carcaixent, L’Alcúdia, Montroi, Sueca i Tous), cinc establiments hotelers rurals i divuit restaurants.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada