dilluns, 21 d’octubre de 2013

JORNADA D´EDUCACIÓ I FORMACIÓ EN TORN A LA RIBERA DEL XÚQUER L’Alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez, la Diputada d’Educació, Oreto Segura i el Vicerector de la Universitat de València, Jorge Hermosilla, han inaugurat a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia la Jornada d’ “Educació i Formació en torn a la Ribera del Xúquer. Els Paisatges Culturals”.
La jornada, organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, la Diputació de València i l’Ajuntament de l’Alcúdia, naix a partir del conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament i la Universitat de València, i està dirigida als formadors de les Escoles per Adults, docents, investigadors, estudiants, assossiacions i públic en general.

Es tracta d’una vesprada d’ estudi en la qual especialistes de diverses disciplines: Emili Iranzo del Departament de Geografia, Graciela Noemí Ferrer, Tècnic Superior
d’ Investigació i Pilar Martínez del Departament de Teoria de la Educació, tots ells de la Universitat de València, han tractat sobre el present i futur del paisatge de les Riberes del Xúquer, tenint en compte la demanda social quant a l’augment de paisatges de qualitat i la creixent incorporació del patrimoni paisatgístic a les estratègies de desenvolupament turístic i territorial.
Ramón López, del Departament d’ Educació Comparada i Història de l’ Educació ha exercit de presentador i moderador de la jornada.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada