divendres, 25 d’octubre del 2013

LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ LINGÜISTICA DE SUECA POSA EN MARXA UN JOC INTERACTIU PER A APRENDRE I PERFECCIONAR EL VALENCIÀ


La Regidoria de Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Sueca, en col·laboració amb les oficines dels Ajuntaments de Carcaixent, Tavernes, Torrent i Xirivella, ha posat en marxa un joc interactiu i virtual, denominat La meua ciutat, a través del qual l’usuari, de totes les edats, podrà aprendre i treballar tot el vocabulari referent a l’activitat comercial del municipi, com per exemple el referent a bars i restaurants, calçat, complements, carnisseria, drogueria, perfumeria, electrodomèstics, fruita, verdura, pa, pastisseria, roba, etc.

El joc es presenta amb tres nivells de dificultat: bàsic (en el qual s’ha d’enllaçar una imatge a una paraula), mitjà (en el qual s’ha d’escriure la paraula que correspon a cada imatge) i l’avançat (en el qual cal completar una paraula a partir d’una definició). A través de la pantalla d’inici, l’usuari podrà accedir a tot tipus d’establiments que es poden trobar en una ciutat com ara Sueca. En estos, trobarà el lèxic corresponent relacionat a una imatge. “Este joc pot resultar molt útil per a totes aquelles persones que vulguen preparar els exàmens de la Junta Qualificadora, a més d'aprendre o perfeccionar la nostra llengua d’una manera senzilla, pràctica i entretinguda”, en paraules de la regidora de Promoció Lingüística, Raquel Tamarit.
Per a accedir a La Meua Ciutat, tan sols cal accedir a la web de l’Ajuntament de Sueca www.sueca.es i punxar en l’enllaç del joc, ubicat en la pàgina d’inici.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada