dilluns, 21 d’octubre del 2013

FERNANDO PASCUAL PREN POSSESSIÓ DEL SEU CÀRREC COM A REGIDOR DEL PSPV A ALZIRA


"Sóc conscient de la desafecció de la ciutadania amb els polítics per això intentaré, amb el meu treball de servidor públic, que els alzirenys tornen a creure en la política"


En un ple extraordinari, celebrat el passat 18 d’octubre, Fernando Pascual va prendre possessió del seu càrrec com a nou regidor del PSPV en l’Ajuntament d’Alzira.
Pascual és el número cinc en la llista que els socialistes van presentar les passades eleccions municipals de 2011 i per tant, per la seua vocació política, no ha dubtat en cap moment ser el nou regidor del PSPV. "Eixe compromís que vaig adquirir al formar part de la llista electoral en llocs destacats cal portar-ho a la pràctica, així que, arribat el moment, la decisió no podia ser una altra que acceptar ser el nou regidor".

En el seu discurs de presa de possessió Pascual va afirmar: “Sóc conscient de la desafecció de la ciutadania amb els polítics per això intentaré, amb el meu treball de servidor públic, que els alzirenys tornen a creure en la política”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada