dimarts, 22 d’octubre de 2013

GRAN ACCEPTACIÓ DE LES PRIMERES JORNADES PRÀCTIQUES D'INFORMÀTICA DEL PSPV-PSOE DE SUECA El passat dissabte 19 d'octubre va tindre lloc la primera de les tres jornades pràctiques d’informàtica programades i gratuites, organitzats pel PSPV-PSOE Sueca, a la Casa del Poble, al carrer La Punta nº 5.
El primer curs ha comptat amb l’assistència de 23 alumnes de totes les edats e inquietuds, els quals han rebut els coneixements més bàsics del món informàtic des de la perspectiva més pràctica.
Es tracta de unes jornades enfocades al coneiximent de les noves tecnológies, d´internet i de xarxes socials que l´executiva dels socialistes han programat de manera altruista, per els ciutadans que vullguen, puguen posar-se al dia en un món hui en dia tan necesàri i tan habitual.

Des de el PSPV-PSOE de Sueca, el que es pretén és que la Casa del Poble, puga ser un punt d'encontre de formació i de debat, com ho eren abans les primeres cases del poble, i mantindre aquell espèrit viu adaptat al segle XXI.
En la planificació de les diferents jornades, els socialistes de Sueca tenen previst, dos jornades més abans que finalitze l'any, una per mes, noviembre i desembre, i si hi ha demanda com així pareix, estudiaràn el ampliar la oferta una vegada començe l´any.
La segona part del curs tindrà lloc el proper dissabte 16 de novembre, de 9,00 h a 14,30 h. i es tractarà eminentement del tema de navegar per internet.
Per a qualsevol pregunta, o inscripció, cal enviar un correu electrònic a l’adreça opinaxsueca@pspvsueca.es, o cridar al telèfon 666810139.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada