divendres, 11 d’octubre de 2013

ELS SOCIALISTES DE CULLERA ORGANITZEN UN CICLE DE CONFERÈNCIES PER A LA TARDOR-HIVERN 2013-14


Les ponències que s'encenten este dilluns tractaran sobre ocupació i economia, sanitat, educació i democràcia

Dins el programa de formació posat en marxa pels Socialistes de Cullera, l'agrupació local ha organitzat un cicle de conferències obertes al públic al voltant de temes d'actualitat i d'interés ciutadà.
Anomenat «Cicle de Conferències 45'», es tracta d'un seguit de ponències de 45 minuts de durada amb un col·loqui posterior amb el públic que se celebraran entre este mes d'octubre i el gener de 2014 a la seu del partit, ubicada al carrer de Dalt número 24.
La primera d'elles tindrà lloc este dilluns 14 i el ponent serà el vicesecretari d'Educació del PSPV-PSOE, Miquel Soler, qui analitzarà la situació actual del sistema educatiu, especialment després de les darreres reformes i retallades aprovades tant pel Govern d'Espanya com per la Generalitat Valenciana.

L'economia i el treball, els necessaris canvis per millorar el sistema democràtic, la sanitat, el paper de la dona al segle XXI o l'ètica a la política seran altres dels temes que es tractaran per personatges de rellevància com Inmaculada Rodríguez-Piñeiro; el cap d'Hematologia de l'Hospital Arnau de Vilanova, José R. Mayans Ferrer; l'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa; la portaveu socialista d'Igualtat al Congrés dels Diputats, Carmen Montón o el metge cullerenc i catedràtic en Oncologia i màster en bioètica, Javier García-Conde.
El secretari general dels Socialistes de Cullera, Jordi Mayor, ha assenyalat que el cicle organitzat pel PSPV té el doble objectiu d'aportar a Cullera «una programació estable de conferències de qualitat que contribuïsquen a dinamitzar la vida cultural local i formar els nostres veïns i veïnes, a més d'obrir l'agrupació a totes aquelles persones que, independentment de la seua ideologia o simpatia política, vulguen participar en activitats culturals que enriquisquen el coneixement de la nostra societat».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada