divendres, 11 d’octubre de 2013

CONCURS DE PUTXERO VALENCIÀ I POSTRES DE KAKI A L´ALCÚDIA Enguany se celebra la VI edició del Concurs de Putxero Valencià i postres de Kaki de la Ribera. Esta iniciativa durà a l’Alcúdia els millors cuiners de la nostra terra i segur delectarà els paladars més exigents.
El dilluns 14 ha estat el dia elegit per a dur a terme el que va convertint-se en tota una tradició, a les 9 del matí Salones Siglo XXI obrirà la seua cuina per a donar inici al concurs.
Són quinze els restaurants que participaran en esta edició. Alguns ja tenen experiència en este esdeveniment, com són Casa Granero de Serra, Hotel Les Rotes de Dénia, Juan Veintitrés de Benifaió, La Visteta de Barx, Llopis Gastrobar i Miguel de l’ Alcúdia i Nazaret de la platja de Puçol; mentre altres es presenten per primera vegada, és el cas de Casa Cesáreo de València, Cultura Café de l’ Alcúdia, Chaparral de Serra, Chef Amadeo de la platja de Gandia, Restaurant Emi d’ Orxeta i Sala Braham de Riola. Gambrinus, de Siete Aguas, torna al concurs després de dues edicions d’absència.

Pel que fa al jurat del concurs estarà format per Juan Carlos Galbis, com a president, i pels corresponents vocals, Enrique Machí, del Restaurant San Bernat de Carlet i guanyador 2012, Fausto Clemente de Grupo Rex, Richart Briz de Carnisseries Orce, Gustavo Cardona, director general de Gastraval (Gastronomia tradicional Valenciana), Emili Piera escriptor i crític gastronòmic, Josep Millo regidor de Cultura, Manuel Boix artista alcudienc amb reconeixement internacional en el camp de la pintura, l’escultura i la il·lustració, Teresa Martorell presidenta de l’Associació de Dones de l’ Alcúdia i Elena Giner presidenta de les Tyrius de l’Alcúdia.
A continuació, a les 14.30 hores, tindrà lloc el dinar de degustació, en el transcurs del qual es lliuraran els premis del concurs que són els següents: el guanyador del concurs de putxero obtindrà 1.000 euros, el segon 500 i el tercer 300. Respecte el postre de kaki, es repartiran premis de 800, 400 i 200 euros.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada