dilluns, 30 de setembre de 2013

UNA XIQUETA DE 9 ANYS D´ALMUSSAFES DESTACA COM GOLFISTA Amb tan sols 9 anys, Ana Sòria Calatayud s'està forjant un gran futur en el món del golf. Esta estudiant de quart de primària d'Almussafes porta menys d'un any practicant este esport d'elit, en el que des del primer dia ha demostrat una gran habilitat amb els pals, mestria innata que l'ha portat a pujar al màxim alt del podi en els cinc tornejos en què ha participat durant la passada temporada.
Des del passat mes d'octubre, tots els dissabtes al matí, Ana Sòria Calatayud es desplaça fins al Foressos golf de Picassent, per a rebre les seues classes en l'Escola Esportiva del centre.

A pesar de la seua joventut, ja que va nàixer l'any 2004, Ana ha destacat des del primer dia en l'escola esportiva com una jove promesa del golf, ja que la seua capacitat i gran habilitat amb els pals estan àmpliament provades. De fet, abans de l'estiu va disputar cinc tornejos en què es va assegurar els primers llocs del podi, tres ors i dos plates que la situen com a favorita per a adjudicar-se de nou la victòria en el campionat en què se celebrarà este mes d'octubre i amb el que s'inaugurarà la nova temporada esportiva.
La xicoteta golfista no descuida en cap moment els seus estudis de quart de primària, que cursa en el CEIP Almassaf, però dedica la major part del seu temps lliure a practicar l'esport del golf, una passió que compartix i que ha heretat del seu propi pare, aficionat des de molt jove a esta pràctica esportiva.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada