dilluns, 30 de setembre del 2013

EL CASTELL DE CULLERA ESTABLIX UNA SÈRIE D’ACORDS AMB MAJORISTES DE VIATGES I EMPRESES DE TURISME EDUCATIU PER A LA REALITZACIÓ DE VISITES.



  El Castell de Cullera ha establit una sèrie d’acords amb unes quantes empreses perquè durant tota la tardor, hivern i primavera puguen visitar la fortalesa adults, escolars i persones majors.
S’han establit acords amb les empreses majoristes Viatges Levante que opera amb la Diputació de València i que oferix la visita al Castell de Cullera dins del seu programa “Diputació Costa València”, dirigit a persones majors de la província de València. TUSERCO oferirà, dins del seu producte, ESCAPADA CULTURAL A CULLERA, no sols la visita al Castell de Cullera sinó també a tots els Museus del municipi per a adults i persones majors, individuals o per grups.

D’altra banda, s’han establit acords de col·laboració amb les empreses de turisme educatiu: NATURDIVER, D’ARQUEO I PROSEU que realitzaren activitats d’interpretació i aproximació del patrimoni local als escolars de la província de València. Estes empreses operaren tant en el Castell com en la resta del patrimoni local: Torre del Marenyet, Cova del Dragut, Museu de l’Arròs, Torre de la Reina Mora i Refugi de la Guerra Civil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada