diumenge, 22 de setembre del 2013

L´AJUNTAMENT D´ALGEMESÍ AUGMENTA LES AJUDES EN VALS D´ALIMENTACIÓ FINS A 100.000 EUROS



 L’Ajuntament d’Algemesí ha ampliat en 30.000 euros més la inversió en ajudes directes bàsiques per a alimentació per a famílies amb necessitat de la ciutat, segons ha informat el departament de Benestar Social. Enguany es destinaran més de 100.000 euros en este concepte, ja que fins a la data quasi s’aconseguix ja eixa quantitat.
El 60% d’estes ajudes directes per a alimentació són per a veïns d’Algemesí i la resta es repartixen entre ciutadans que porten almenys més de dos anys vivint en la ciutat. L’any passat es van obrir 695 expedients d’ajudes a famílies i enguany s’havien atés ja 536 fins al mes d’agost.
Es tracta de concessions de vals de compra en un supermercat de la ciutat. Com a novetat estos vals porten una ressenya dels productes de primera necessitat que es poden adquirir i portaran el DNI del beneficiari perquè es puga comprovar el seu ús per la persona a qui els correspon esta ajuda alimentària.
La partida prevista inicialment s’ha ampliat pel fet que s’està atenent totes les famílies que ho necessiten, sobretot aquelles que tenen necessitats i compten amb xiquets i bebés a càrrec.
Així mateix, el supermercat amb ubicació a Algemesí regala en cada compra de vals, per efectuar el pagament al comptat, dos palets de productes de primera necessitat (750 litres de llet, 750 paquets de pasta i 750 paquets de farina o semblant).
També i de forma periòdica ens subministren productes amb dates de caducitat pròximes al mes per a ajudar així les famílies necessitades d’Algemesí.
Junt amb estos productes comptem amb la col·laboració inestimable de Cáritas i Creu Roja local que fan una labor encomiable i permeten que els veïns d’Algemesí no passen necessitat de menjar”, expliquen des de l’equip de Govern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada