diumenge, 22 de setembre del 2013

EL CONSISTORI D´ALMUSSAFES INVERTIRÀ 70.000 EUROS EN EL CEIP PONTET



 Les autoritats i tècnics municipals de l'Ajuntament d'Almussafes s'han reunit, durant el matí de hui divendres dia 20, amb la nova directora del centre d'infantil i primària Pontet de la localitat per a interessar-se per l'obertura del curs educatiu 2013-2014 i prendre decisions respecte a les deficiències que patix el col·legi, algunes d'elles en tràmit de solució. De fet, en l'actualitat el consistori municipal està sufragant en la seua totalitat algunes obres que estaran concloses abans de novembre i continuarà solucionant les problemàtiques amb diferents actuacions durant l'any que ve. El propi alcalde estima que s'invertiran al voltant de 70.000 euros en les instal·lacions educatives en dos anys.

Estefanía Pastor Any, natural de Guadassuar i professora del CEIP Pontet des de fa cinc anys, exercix des del passat dia 1 de juliol la direcció del centre educatiu, després de la jubilació de l'anterior director Miguel Ángel Aragó Fortea.
Coincidint amb l'obertura del nou curs, l'alcalde, Albert Girona, acompanyat de dos tècnics municipals, s'ha desplaçat este mateix matí fins a l'edifici educatiu per a visitar les instal·lacions i detectar les principals problemàtiques de les instal·lacions, que la pròpia directora els ha anat assenyalant.
El passat mes d'agost, l'ajuntament va sufragar els treballs de pintura dels corredors, aules, neteges, despatxos i replanells de tota la planta primera del col·legi públic, així com els despatxos de la planta baixa, actuació que ha tingut un cost de 10.000 euros. Així mateix, el pròxim dia 15 d'octubre, es procedirà a la substitució de les portes interiors de la planta baixa, que es trobaven en un clar estat de deteriorament i que, en alguns casos, no complien amb l'actual normativa d'accessibilitat. El pressupost d'esta obra ascendix a la quantitat de 20.000 euros.
Durant la visita, el president de la corporació s'ha compromés a completar la substitució de les portes de la planta primera i els treballs de pintura de la planta baixa per a l'any que ve. Així mateix, i després de la petició formulada per la pròpia direcció, d'instal·lar una megafonia interior en el centre, habilitar un hort escolar i executar una sèrie de treballs en les aules d'infantil, Girona ha confirmat que el propi ajuntament assumirà els costos de les esmentades actuacions, que s'executaran en breu.
Sumant el pressupost de les esmentades actuacions i obres menors, en dos anys, l'ajuntament haurà destinat al voltant de 70.000 euros a la rehabilitació de les diferents dependències del Pontet. “nosaltres defenem que les competències en matèria educativa han de continuar en mans dels propis ajuntaments, ja que som les administracions locals les que verdaderament ens preocupem de mantindre i millorar els nostres centres, aportant la major qualitat a tota la comunitat educativa”, ha explicat el president de la corporació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada