diumenge, 22 de setembre del 2013

SUECA OBRI LES PORTES DE LA PISCINA MUNICIPAL DESPRÉS DE DOS MESOS DE TREBALLS DE MANTENIMENT EN LA SEUA ESTRUCTURA



 La piscina municipal de Sueca ha obert les seues portes després de dos mesos d’inactivitat pels treballs de manteniment que s’han dut a terme, especialment els realitzats en el sostre “molt deteriorat pel pas del temps, l’oxidació del material i la humitat acumulada. Per este motiu, s’ha aprofitat la parada tècnica que es realitza tots els anys, i algunes setmanes més, per a dur a terme estos importants treballs consistents, entre altres, en la substitució del sostre per un altre d’un material més aïllant. L’empresa encarregada és la mateixa que va instal·lar les plaques solars, Monsolar, i, tenint en compte que s’han fet a l’agost, mes inhàbil per a molts, creiem que s’han acabat en un temps rècord”, ha explicat la regidor d’Esports, Teresa Ribes.

L’Ajuntament de Sueca ha sufragat en la seua totalitat estes obres que han consistit, a més de la substitució del sostre de la instal·lació, en altres treballs “que potser l’usuari no els aprecia a simple vista, però que resulten igualment importants ja que redundaran en un òptim servei”, ha indicat Ribes. Entre estos altres treballs, destaquen els realitzats: -en el canal perimetral que rodeja el got gran de la piscina, pels clavills que s’havien produït a causa de les filtracions de l’aigua; -en la instal·lació de l’aire condicionat i del deshumidificador, essencial per a evitar la condensació de l’aigua i la humitat en el sostre, i per a aconseguir mantindre el nou en òptimes condicions per més temps; -en la instal·lació elèctrica i en les canonades; - en el pàrquing, on s’ha derrocat un mur existent i s’ha condicionat tot el terreny.
D’altra banda, s’han mantingut els dos jacuzzis, un per a homes i un altre per a dones, però es va a construir una sauna nova, de majors dimensions, que serà mixta i tindrà l’accés pel corredor, igual que el bany turc. Estos serveis començaran a funcionar l’1 d’octubre. “S’han comprat tres bicicletes i una cinta de córrer noves. La resta de maquinària s’ha arreglat, entapissat i posat a punt. La novetat, en este cas, és la sala de spinning, que compta amb 30 bicicletes noves, i que està tenint una gran acceptació. Era una activitat que se’ns havia demandat molt”, ha explicat Ribes. A més, s’ha canviat de lloc el torn de l’entrada, per a agilitzar l’accés i facilitar-li’l a aquelles persones que vullguen dirigir-se al mostrador sol·licitant informació; i es van a substituir els focus fosos per altres de sistema led que contribuirà a un major estalvi energètic. “S’han dut a terme molts treballs i estem realitzant molts més, a poc a poc, perquè en el mes d’agost, per les vacances, no s’han pogut fer tots al mateix temps”, ha indicat Ribes.

L’empresa municipal Aigües de Sueca serà l’encarregada, a partir d’ara, de la gerència de la piscina municipal. “S’ha decidit que siga una empresa municipal, perquè la gestió indirecta de les diferents empreses que han passat per ací, ha primat sempre l’interés econòmic. En el nostre cas, primarà la qualitat del servei que s’oferix al ciutadà i, al mateix temps, podrem exercir un major control de la situació de les instal·lacions. La intenció de l’Ajuntament és que estiguen sempre en condicions òptimes i, per tant, es realitzaran xicotetes inversions anualment, si així es considera oportú”, ha explicat Ribes.
Pel que fa a la resposta dels ciutadans, Ribes es mostra molt satisfeta “la gent està responent molt bé. Els cursos estan ja quasi complets. En tres dies, s’han abonat més de 65 persones. A més, l’Ajuntament ha realitzat un gran esforç per la situació actual que es viu, i s’ha aconseguit rebaixar el preu de la matrícula, dels 70 euros que costava abans, als 25 euros que val ara. A més, l’usuari únicament pagarà este mes a partir del dia 17, dia en què es va obrir la piscina. També, a partir de la setmana que ve, s’entregaran a cada abonat dos invitacions perquè les repartisca a qui considere, amb les quals es podrà accedir a tots els serveis de la piscina”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada