dimecres, 17 de juliol del 2013

UN GRUP D’ONZE BALLARINS D’ALGEMESÍ REPRESENTARAN A LA CV, ESPANYA I LA UE EN EN GANGEUNG INTERNACIONAL JÚNIOR ART FESTIVAL A COREA DEL SUD


Junt amb la delegació espanyola també estaran presents representants de Corea, Xina, Japó, Rússia, Kazakhstan, Tailàndia, Mongòlia, Israel, i Algèria.

El Gangneung Internacional Júnior Art Festival es desenvoluparà del dijous 25 de juliol al dimarts 30 de juliol de 2013, en la ciutat asiàtica.

Algemesí novament estarà present este estiu en Gangneung, Corea del Sud, però en esta ocasió ho farà en el Gangneung Internacional Júnior Art Festival que se celebrarà a finals de juliol en la localitat asiàtica. En concret, 11 jóvens de dansa del Centre Professional de Música i Dansa Juan Bautista Cabanilles d’Algemesí participaran com a representants de la Comunitat Valenciana, d’Espanya i de la Unió Europea en este festival d’art asiàtic.

Per això, el diputat d’Esports de la Diputació de València, Miguel Bailach, en representació del President de la Diputació valenciana, Alfonso Rus, ha volgut visitar-les i fer-los entrega dels equipaments que la delegació lluirà durant en el seu viatge a Gangneung. L’acte d’entrega ha tingut lloc en la sala d’actes del Centre Professional de Música i Dansa Joan Baptista Cabanilles i comptat a més amb la presència de l’Alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont i del regidor de Cultura i Turisme del consistori, Gabriel Palop, entre altres autoritats locals.
Alicia Calp, Mireia Torres, Ángela Navarro, Lidia Masià, Cecilia Sanjuán, Silvia Polanco, Paula Esteve, Paula Cabañas, Meritxell Mont, lian Martínez i Nerea Úbeda junt amb les professores Blanca Casterà, Nuria Feliz i Gracia Ferris seran les encarregades de representar a la Comunitat Valenciana i a Espanya en este festival artístic. Elles aniran acompanyades per algunes mares que també formaran part d’esta delegació espanyola. De la mateixa manera, l’Ambaixada Espanyola en Corea, i especialment el seu Ambaixador, Sr. Luis Arias Romero, estan molt pendents ja de l’arribada d’esta delegació i els han oferit en tot moment la seua assistència durant la seua estada en Gangneung.

Les onze jóvens seran les encarregades d’oferir durant el festival 4 coreografies que sumen en total 20 minuts de dansa en què el tema central de la dansa serà “Mediterrània, camins entre ones”. Cada coreografia anirà acompanyada per una música diferent i tres de la peces triades són “La Muixeranga” del cantautor Néstor Mont, la versió de “La Tarara” de Federico García Lorca i “Poeta al Vent” del guitarrista Vicente Amigo.
Així doncs, les jóvens han volgut mostrar i presentar les màximes autoritats i assistents una de les peces coreogràfiques que realitzaran durant la seua estada i participació en Corea del Sud, en el Gangneung Internacional Júnior Art Festival.
Junt amb la delegació espanyola també estaran presents representants de Corea, Xina, Japó, Rússia, Kazakhstan, Tailàndia, Mongòlia, Israel, i Algèria. El Gangneung Internacional Júnior Art Festival es desenvoluparà del dijous 25 de juliol al dimarts 30 de juliol de 2013, en la ciutat asiàtica.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada