dimecres, 17 de juliol del 2013

JORDI MAJOR LAMENTA QUE LA VISITA DEL PRESIDENT FABRA A CULLERA NO HAJA SERVIT PER A ANUNCIAR UN PLA DE REACTIVACIÓ DEL TURISME I CREACIÓ D’OCUPACIÓ.


 “Tampoc ens ha anunciat que vaja a pagar el deute de més de 2 milions d´euros del govern autonòmic amb el nostre municipi”

Mayor: “Fabra ve de romeria, mentre el seu partit fa passar Cullera per un viacrucis”

Jordi Mayor
 El portaveu del grup socialista a Cullera, Jordi Mayor, ha qualificat de “vergonyosa” l'actitud del govern municipal davant la visita del president, “perquè no han sabut exigir a Fabra els diners dels cullerencs, com sí que han fet altres alcaldes del seu propi partit en la nostra comarca”.
El portaveu municipal dels Socialistes de Cullera, Jordi Mayor, ha lamentat que la visita del president de la Generalitat, Alberto Fabra, a la localitat no haja servit perquè el cap del Consell “haja anunciat un pla per tal de reactivar el turisme i crear ocupació”.
Fabra ve de romeria, mentre el seu partit fa passar Cullera i els seus veïns per un viacrucis”, ha dit Mayor en referència a la situació econòmica municipal, que enregistra la major taxa de desocupació entre les localitats de més de 20.000 habitants de la Ribera i arrossega un deute galopant.

El portaveu socialista de Cullera ha afegit que “Tampoc ens ha anunciat que vaja a pagar el deute del govern autonòmic amb el nostre municipi”. Una xifra que ascendix ja a més de 2 milions d'euros i que llastra encara més la ja de per si malparada economia local.
Segons Mayor, “La seua docilitat i submissió és una mostra de la decadència del PP d'Ernesto Sanjuán, que no representa els interessos de la nostra ciutat. Els regidors del govern municipal no treballen i ja només es dediquen a ‘disfrutar' a costa de l'erari públic dels menys de dos anys que els queden, perquè saben que el poble els va a castigar durament en les urnes per haver sigut els responsables de la ruïna econòmica de l'ajuntament i per no fer res per traure a Cullera del clot en què l'han ficat”.
El portaveu socialista també ha manifestat el seu absolut recolzament al sector pesquer de la localitat, “que després de 20 anys de govern del PP a la Generalitat és un dels més perjudicats per les seues polítiques en contra dels sectors productius tradicionals valencians”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada