dimecres, 31 de juliol del 2013

DIEGO GÓMEZ: “ AMB LA PARALITZACIÓ DE LES OBRES DE LA BIBLIOTECA, L´ALALDESSA I L´EQUIP DE GOVERN FRACASSA EN LA GESTIÓ DELS CONVENIS URBANÍSTICS”



Diego Gómez
 Segons el portaveu de Compromís per Alzira, Diego Gómez, la requalificació de la M-10 en el sector Tulell, el centre comercial Vilella, les obres del solar en l'antic Cine Piscina i la construcció de la Biblioteca Municipal són operacions urbanístiques que suposen el pagament d'imposts, en especial l'IVA sense que l'Alcaldessa i el seu equip assessor ho tingueren en compte en l'època de la bonança immobiliària.
Gómez lamenta que ara, totes les empreses implicades exigeixen a l'Ajuntament el pagament directament o indirectament dels imposts davant l'actuació de l'Agència Tributària.

Compromís per Alzira afirma que “en aquells anys ja advertíem que aquestes operacions meritaven imposts i que es devia estudiar qui pagava els mateixos i, a pesar d'això, ni Bastidas ni el seu equip de govern ha sabut gestionar aquest tema tot i el temps transcorregut i la gran quantitat de pagaments realitzats”.
El portaveu de Compromís per Alzira explica que la mala gestió de Bastidas ens costarà diners i retards als alzirenys. “Des de la inactivitat en el contenciós de l'Hort de Redal fins al fracàs de Vilella. I tot sense que haja demanat perdó als seus veïns d'aquesta situació i, a més, acusant als altres de la seua pròpia incompetència”.
Segons l´agrupació local, ara, amb les obres de la nova Biblioteca entrem de nou en un procés de resolució de contracte per incompliment del conveni acusant-se ambdues parts de ser responsables de la paralització de les obres. Mentrestant, els veïns esperant l'obertura de la nova Biblioteca tantes vegades promesa i anunciada, que la Sra. Bastidas deia que tindria un cost zero i que ara està per vore si serà així. “No volem que aquest projecte siga una novel·la – “Crónica de una muerte anunciada”- o una pel·lícula –“L’afonament del Titanic”- d’un projecte promés pel PP des de fa tres legislatures. Per això, el millor que podria fer Bastidas és demostrar als seus veïns que li preocupa el seu benestar, treballant diàriament i solucionant els seus problemes reals” afig el portaveu de Compromís.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada