divendres, 14 de juny del 2013

TRES DETINGUTS A CULLERA I ALFAFAR EN UNA OPERACIÓ SOBRE CORRUPCIÓ EN UNA DELEGACIÓ D’HISENDA


Els acusats, que formen part de l'Operació Valtar, son treballadors de l'Agència tributària

La Guàrdia Civil ha detingut a un administrador d’Hisenda que presumptament va aconseguir anul·lar un requeriment de l’Agència Tributària que havia rebut una persona "influent", conegut seu. En l’operació, davall el nom de 'Valtar', els agents han detingut altres dos persones més per suborn i han imputat a altres tres per tràfic d’influències: una administradora d’Hisenda, un cap de renda i una responsable d’una Delegació d’Hisenda.

Segons ha informat l’institut armat en un comunicat, les detencions, en Cullera i Alfafar, s’han dut a terme en el marc de l’operació 'Valtar', desenvolupada a Tarragona. La investigació es va iniciar el passat mes de març quan la titular del jutjat de primera instància i instrucció número u de Tortosa va requerir a l’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil la pràctica de les investigacions necessàries en relació a unes diligències prèvies obertes per uns fets que pogueren ser constitutius d’un delicte de suborn.
Entre els detinguts es troba un administrador d’Hisenda mentres que les persones implicades per tràfic d’influències són una administradora d’Hisenda, un Cap de Renda i una responsable d’una Delegació d’Hisenda.
La Guàrdia Civil va procedir a la detenció de J.A.S. de 59 anys d'edat, A.I.T., de 54 anys i A.P.M.A., de 48 anys, i a la imputació d'I.F.C., de 49 anys, A.I.P.A., de 37 anys i O.G.S., de 38 anys, tots de nacionalitat espanyola i veïns de València. Tots han passat a la disposició del Jutjat número u de Tortosa.
La investigació ha culminat amb la detenció de l'empresari, la seua dóna i un administrador d'Hisenda de la província de València.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada