divendres, 7 de juny del 2013

MIG CENTENAR DE VEÏNS I VEÏNES D´ALMUSSAFES ES FORMEN COM A CARRETONERS


 Hui divendres dia 7, el consistori d'Almussafes ha clausurat la segona edició del curs teoricopràctic del maneig de carretons elevadores, en la que s'han format un total de 23 veïns i veïnes desocupades del municipi durant tota la setmana. El SERVEF ha sufragat el cost d'este taller gratuït, en el que els participants han obtingut la corresponent titulació com a operadors de carretons. Esta és la segona edició del taller, ja que la passada setmana altres 25 veïns van tindre la possibilitat de superar l'esmentat curs, de 25 hores de formació teoricopràctica.
Un total de 23 veïns i veïnes en desocupació acaben de concloure la seua formació com a operaris de carretons elevadores.
Segons l'alcalde, “la nostra aposta per esta ferramenta formativa especialitzada se sustenta en el fet que el títol obtingut augmenta les possibilitats laborals dels nostres veïns, a l'existir una important presència d'operadors logístics i empreses del sector de l'automoció que sol·liciten carretoners formats i amb la titulació oficial”.
El taller, impartit per un tècnic de prevenció qualificat amb experiència contrastada en formació d'operaris d'equips mòbils autopropulsats, ha integrat 25 hores de formació pràctica, que s'ha desenrotllat de 10 a 15 hores, des de dimarts passat dia 4 en el magatzem municipal situat en el parc industrial Rei Joan Carles I. Per la seua banda, l'aprenentatge dels continguts teòrics es va impartir durant la jornada de dilluns passat en el Centre Municipal de Formació de Persones Adultes.
Estos nous operaris de carretons elevadores se sumen als altres 25 que van cursar el mateix taller la setmana anterior, en el magatzem de la Cooperativa Agrícola i Ramadera.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada