divendres, 7 de juny del 2013

LA CANÇÓ “TU I JO SOM IGUALS” DEL GRUP, SENSE NORMES, GUANYA LA SEGONA EDICIÓ DEL CONCURS “MÚSICA PER LA IGUALTAT ENTRE DONES I HÒMENS”


7 cançons van optar finalment al premi

Ahir a la vesprada es va celebrar, en el CPC, el concurs “Música per la Igualtat entre dones i hòmens”, organitzat per l’Ajuntament d’Alzira i la seua regidoria d’Acció Social, el Projecte RIU “Un riu de cultures, un riu de salut” del Centre de Salut Pública d’Alzira i la Fundació CEPAIM. Un concurs amb la finalitat de promoure la igualtat entre dones i hòmens.
Un total de 7 cançons, de diferents modalitats musicals i artístiques, van optar al premi. Van participar solistes, duos i grups de distintes edats.
La cançó “Tu i jo som iguals” del grup “Sense normes”, format per Consuelo Escudero i Brian Estepa, va resultar la guanyadora del concurs. Els dos components del grup, es van portar com a premi 200 euros a canviar en tiquets en comerços d’Alzira, gràcies a la col·laboració de l’Associació Empresarial, i l’oportunitat d’actuar com a artista invitat en les Festes de Sant Bernat, si així ho desitgen.
També van participar del concurs Laudia Ossalvouh amb la cançó “L’égalité”, el grup “Iguala2” format per Miquel Gomis, Sergi Colomer, Noelia Martínez i Kassandra Pérez amb “Igualtat”, Guillem Riera com “Atanok” amb la cançó “Persones”, Pedro Hernánez “Pedro d’Alzira” amb “Cançó sobre la Igualtat”, Donato Pérez amb “L’home i la dona” i dos participants del Projecte RIU, Javier González i Yina Marcela, amb “Tu me vas dir adéu”.
La regidora d’Acció Social, Chelo Martínez, el director del centre de Salut Pública d’Alzira, Rosendo Sanz i la coordinadora de la zona de la Ribera de la Fundació CEPAIM, Gema Miñarro, van ser els encarregats d’entregar el premi, així com un diploma i un detall a cada un dels participants.
El jurat va tindre en compte per a atorgar el premi, la lletra de la cançó, la seua originalitat, la qualitat de la interpretació, així com la coreografia i el so. El Grup “Els Tenors de la Ribera”, així com el grup “Sense Normes”, en la modalitat de ball guanyador de l’edició del concurs “Cantes o balles” 2012, també van col·laborar en el concurs.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada