dilluns, 18 de febrer del 2013

EL PSOE D’ALZIRA QUALIFICA D’INSULT ALS CIUTADANS LA VISITA DEL CONSELLER CASTELLANOS A ALZIRA


El PSOE d’Alzira exigix al Conseller Castellano que quan vinga a Alzira no es riga dels ciutadans. Per a dir que no tindrem el Palau de Justícia i dir que no sap res de l’indult del Kamikaze no calia que vinguera. La visita a la ciutat ha sigut un insult per als alzirenys i per a la família del jove Dolz.


Fernando Pascual
 El secretari d’organització dels socialistes alzirenys, Fernando Pascual, considera que el nou Conseller de Governació ha vingut a la ciutat a burlar-se de tots els ciutadans. "Després de tantes promeses incomplides sobre la construcció del Palau de Justícia, no pot dir que seguirà en llista d’espera esta inversió."
Segons Pascual, el Sr. Castellano ha vingut a reunir-se amb militants del PP i a convéncer-los perquè estiguen callats i no protesten contra El Govern de Fabra, perquè les inversions no arriben a la ciutat i per la falta de pes polític dins del Partit Popular de l’Alcaldessa d’Alzira.
El responsable socialista manifesta que el Conseller Castellano, ha vingut a la ciutat a insultar als alzirenys i la família del jove Dolz, en declarar que no sabia res del tema de la víctima del Kamikaze que el Ministre Gallardón ha indultat.
Pascual qualifica les paraules del Conseller Castellano de miserables, ja que no es pot consentir que en les seues declaracions diga que no coneix el tema de l’indult del Kamikaze en profunditat i el més greu i al mateix temps molt preocupant és que l’Alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, estava al seu costat consentint que un representant del Govern Valencià, diguera eixes paraules.
Segons Pascual és intolerable que els alzirenys aguanten que un representant del Govern Valencià visite la nostra ciutat i es mofe dels ciutadans. Això en estos moments és impresentable. El Sr. Castellano hauria de ser declarat persona non grata per les seues ofensives declaracions.
El dirigent socialista anuncia que el grup municipal presentarà una proposta en el pròxim ple perquè s’acorde que quan visite la nostra ciutat, qualsevol membre del Govern Valencià, se li exigisca que paguen el deute que el President Fabra en nom del Consell té amb els alzirenys, que en estos moments ja supera els 6 milions d’euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada