divendres, 7 de juny del 2013

EL PSOE D’ALZIRA EXIGIX A L’ALCALDESSA MÉS CONTROL DE LA POLICIA EN L´ALQUERIETA



 El regidor socialista Faustino Andújar, considera que l’estat d’abandó en què es troben la contornada de l’antic llavador de l'Alquerieta és vergonyós.
Andújar manifesta que no es pot consentir que els cavalls campen per la ciutat i pasturen en el nucli urbà. “En ple segle XXI el Partit Popular consent que la zona de la barriada de
l´Alquerieta seguisca ancorada en el segle XIX”.
Segons Andújar són moltes la queixes veïnals sobre les cavallerisses que existixen en esta zona sense que el govern d´Alzira done respostes clares i sobretot resolga este conflicte veïnal.
El responsable socialista afirma que la Sra. Alcaldessa ha de complir les ordenances com en la resta de la ciutat.
Andújar manifesta que si els cavalls caminaren solts per les zones del centre de la ciutat açò no es consentiria, per tant tampoc s’ha de consentir en cap altra zona de la nostra ciutat.
Segons Andújar “en la barriada de l´Alquerieta les coses no canvien per que l’Alcaldessa d’Alzira no vol. Per als socialistes la solució és que al ser una zona amb circumstàncies distintes de la resta de la ciutat mereix ser tractada de forma distinta. Per això és necessari presència policia les 24 hores”.
El dirigent socialista creu que “si el PP no vol veure que hi ha baralles de galls i activitats delictives com està demostrat per les detencions per tinença de drogues, és perquè no volen posar la solució i demostren que no els importen els veïns d’esta barriada”.
Andújar anuncia que el grup socialista tornarà a presentar la proposta d’un pla especial per a l’Alquerieta 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada