divendres, 14 de juny del 2013

EL PSOE D’ALZIRA EN CONTRA DE LA REFORMA DE LES PENSIONS


 El secretari d’organització dels socialistes alzirenys, Fernando Pascual, considera que la reforma de les pensions del PP l’única cosa que aconseguirà és un major empobriment dels pensionistes del futur. Esta reforma obri les portes a un sistema privat de pensions.
El responsable socialista qualifica que l’informe de la comissió d’experts que ha dissenyat el futur ajust del sistema públic de pensions no és un treball científic. El Partit Popular amb esta reforma l’única cosa que està aplicant és la seua ideologia per a justificar una decisió que li obliga la canceller alemanya Merkel.

Segons Pascual si s’aprova la reforma de les pensions com ha sigut proposta, un treballador que tinga ara 55 anys i es jubile en 2023 tindria una pensió un 6% inferior a la que cobraria si es jubilara demà, amb les mateixes condicions d’anys cotitzats i retribució, però un treballador de 29 anys que es jubilara en 2051 rebria un 20% menys de pensió que en l’actualitat.
Pascual considera que no hi ha cap urgència que justifique la reforma que El Govern del PP vol implantar. El dirigent socialista afirma que no té cap sentit voler aprovar una Reforma quan acaba de començar a aplicar-se una altra, els resultats de la qual no han pogut ser avaluats encara. Espanya disposa encara d’un important matalaf financer el Fons de Reserva de les pensions que El Govern del PSOE va deixar amb més de 67.000 milions d’euros, que garantixen poder mantindre l’actual sistema de pensions.
Pascual anuncia que segons l’acord de l’assemblea dels socialistes alzirenys el grup municipal presentarà en el pròxim ple una moció per a sol·licitar al Govern d’Espanya que no s’aprove la reforma de les pensions per ser una mesura que perjudicarà els que menys culpa tenen d’esta crisi financera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada