divendres, 14 de juny del 2013

ALGEMESÍ RECONEIX LA LABOR DE DOS AGENTS DE LA POLICIA LOCAL DURANT LA CAMPANYA DE CÍTRICS


Gràcies a la labor duta a terme per esta Patrulla Mediambiental s’han intervingut i recuperat durant la campanya de cítrics de 2012-2013 un total de 26.725 quilos intervinguts en 60 actuacions policials

 L’ajuntament d’Algemesí, a instàncies de la pròpia Policia Local, ha volgut reconéixer la bona labor duta a terme per la Patrulla Mediambiental de la localitat durant la present campanya de cítrics que recentment ha finalitzat. Per això, des del Consistori s’ha reconegut la labor dels dos agents, Javier Medes Vázquez i José Antonio Caballero Martí per la seua especial vigilància, control i prevenció en matèria agrícola.

Així doncs, gràcies a la labor duta a terme per esta Patrulla Mediambiental s’han intervingut i recuperat durant la campanya de cítrics de 2012-2013 un total de 26.725 quilos intervinguts en 60 actuacions policials, fets que els han favorit el també el reconeixement a la labor policial entre altres per part de la Cooperativa Agrícola d’Algemesí (COPAL).
També durant l’acte s’ha fet entrega a tots els agents que integren la Policia Local d’Algemesí d’una rèplica en format pin del reconeixement i menció honorífica condecoració obtinguda el passat mes de febrer per part de la conselleria de Governació de la Generalitat Valenciana pels seus servicis meritoris en benefici de la seguretat pública a la Comunitat Valenciana, garantint el respecte dels drets i llibertats dels ciutadans, amb especial dedicació a la seguretat en l’àmbit rural, així com pel suport en la funció exercida per la Policia de la Generalitat. L’acte ha comptat amb la presència del nou Comissari Cap de la Policia de la Generalitat, Álvaro Rodríguez , el qual ahir va prendre possessió del seu nou càrrec. Ha estat acompanyat per l’Alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont, el regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio F. Saá i l’Intendent Principal de la Policia Local, Erich Vanacloig. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada