dimarts, 4 de juny del 2013

EL CLUB GIMNÀSTICA RÍTMICA ROQUETTE BENIFAIÓ ACONSEGUIX EL CAMPIONAT INTERCLUBS EN INDIVIDUAL I TRIOS


El trio Benjamí format per Sofía Llopis, Andrea Escribano i Victòria Rovira es proclamava campió de la lliga amb un or i una plata en les distintes fases.



Sofía, Andrea i Victòria
El club Roquette Benifaió va demostrar el passat cap de setmana que continua collint èxits tant en la base com en l’alta competició.
El dissabte es va celebrar en l’Eliana la segona fase de la lliga Interclubs de València i en ella van participar quatre trios i cinc individuals del club benifaió.
En trios el benjamí format per Sofía Llopis, Andrea Escribano i Victòria Rovira es proclamava campió de la lliga amb un or i una plata en les distintes fases.
Un altre trio en rítmica, el benjamí compost per Aroa Guill, Yaiza Esteve i Lorena Ibáñez aconseguien l’or de la segona fase i el trofeu de subcampió de la general.
Els trios més xicotets del club que són els minibenjamins també van destacar en la competició emportant-se en la segona fase la plata per al grup format per Carla Mont, Lucia Moreno i Elena Cerezuela, i el bronze per a Carla Alfaro, Lucia Robles i Nerea Pastor que en la suma de la general van aconseguir el trofeu de bronze.
Arribant a la part d’individual van ser dos trofeus d’or i un de plata els que va aconseguir el club per part de les gimnastes del Roquette. En categoria Prebenjamí Iniciació Marta Martorell campiona de la segona fase i trofeu de plata en la general individual i Claudi Gil segona en l’última fase i trofeu d’or en la general. També en esta categoria Martina Miquel aconseguia el bronze en la segona fase.
Per a finalitzar l’aleví Silvia Piera va aconseguir els dos ors de la classificació i el trofeu de campiona de la lliga.
Des del club destaquen després d’estos excel·lents resultats que “el treball i l’esforç sempre tenen la seua recompensa, Enhorabona a totes per la dedicació”.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada