dilluns, 13 de maig de 2013

TALLER PER A JOVES ORGANITZAT PEL PROJECTE RIU SUECA


El taller està pensat per a que jovens que col.laboren en associacions juvenils (monitors i monitores) i també delegats o representants de clase, puguen participar al taller i després poder-lo poner en pràctica en les seues clases o entitats amb altres jovens (de 14 a 20 anys) amb els que fan diverses activitats. La idea d'aquesta metodologia està basada en la educació entre iguals.
Aquest taller surt a partir de la revisió de la enquesta nacional que realitzà el Ministeri de Igualtat i la Universitat Autónoma de Madrid amb la participació de totes les comunitats autònomes, i tracta de realitzar un diagnòstic de la situació actual contant amb l'opinió d'estudiants i professorat.
Els resultats d'aquelles qüestions relatives a la violència de gènere son preocupants i per aquest motiu s’ha considerat necessari poder treballar amb jóvens les relacions de parella.


El taller és DIMECRES 15 de maig de 17:30 a 19:30 i tindrà lloc a l'aulari de la ludoteca municipal (C/Cronista Ribera s/n, al costat del col·legi Cervantes i l'INEM), Aula 3, 2n pis.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada