divendres, 31 de maig del 2013

EL PP D’ALGEMESÍ MODIFICA EL PGOU PER FER VIABLE UNA OFERTA DE LA FEDEDERACIÓ VALENCIANA DE GOLF



 El portaveu Municipal de Més Algemesí, Josep Bermúdez lamenta que amb gairebé record històric d’aturats a Algemesí, l’única preocupació de l´equip de govern en relació als polígons industrials de Cotes i Pepe Miquel es adaptar el PGOU per tal de poder fer un camp de golf –modalitat Pitch & Putt- en la zona verda.
Segons Bermúdez, “fer una proposta d’aquest tipus en aquests moments és un insult a la intel·ligència i una burla cap als 3366 aturats”.
L’equip de govern aprovà ahir, amb els vots del populars i socialistes, iniciar la reforma del PGOU que permeta construir instal·lacions esportives en la suposada zona verda existent al polígon de Cotes.
El portaveu de Més Algemesí afirma que “per a sorpresa nostra durant el plenari es confirmà el que era vox populis, l’interés par part de la Federació Valenciana de Golf de construir en aquesta zona verda una mena de mini camp de golf Pitch & Putt. El propi Alcalde admeté l’existència de tal proposta i informà que la pròpia Federació assumia el cost de la construcció. Es tracta doncs de cedir uns terrenys públics per a que aquesta monte un negoci. Novament els interessos d’alguns s’imposen als interessos col·lectius”.
Per a Més Algemesí la defensa de l’equip de govern d’aquesta modificació va ser incongruent i patètica, però sobretot opaca. Segons Bermúdez, el Sr Alcalde ho va rematar indicant que aquesta modificació del PGOU permetria no sols fer un camp de golf, sinó camps de futbol o pistes de bàsquet. “Estem parlant del mateix equip de govern que es queixa del cost de manteniment del poliesportiu i que puja el preu d’ús de les pistes perquè no són rendibles”.
Més Algemesí creu que no té cap sentit fer instal·lacions esportives en un polígon que dista 3 km del poliesportiu i la piscina. Bermúdez lamenta que el pitjor no és la incongruència de la proposta, sinó que “se’ns proposa una modificació del PGOU sense dir les autèntiques intencions ni posar damunt la taula el projecte que es vol desenvolupar”.
Per a Més Algemesí és evident que els populars d’Algemesí volen facilitar el que alguns facen negocis lucratius en terrenys públics. “En cap moment s’aclarí allí ni a canvi de què es feia, ni qui es faria càrrec del manteniment, ni què es pagaria per l’ús de les instal·lacions”, afirma el portaveu municipal.
Per a Més Algemesí aquesta modificació no és més que un intent de posar els béns públics al serveis d’interessos privats. No obstant això, donat que la zona verda es troba en la zona de servitud de l’AP-7 i és zona inundable és possible que tal modificació no es puga dur endavant de produir-se al·legacions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada