dilluns, 13 de maig del 2013

ALGEMESÍ INICIA LA III CAMPANYA DE SALUT VISUAL INFANTIL


Durant els dies 14, 15 i 16 de maig, professionals de la Fundació Jorge Alió es desplaçaran pels diferents col·legis del municipi per a realitzar revisions oftalmològiques a 542 xiquets i xiquetes de 4 a 6 anys.


 L’Ajuntament d’Algemesí, a través de la regidoria de Sanitat, posa en marxa la III Campanya de Salut Visual Infantil que es desenvolupa durant els pròxims dies en els centres escolars del municipi. Durant tres dies, 14, 15 i 16 de Maig de 2013, professionals de la Fundació Jorge Alió es desplaçaran pels diferents col·legis del municipi per a realitzar revisions oftalmològiques a 542 xiquets i xiquetes de 4 a 6 anys.
La III Campanya de Salut Visual Infantil a Algemesí realitzarà revisions oftalmològiques als xiquets de 4 a 6 anys. A manera de joc, els xicotets participen en diferents test que mesuren la seua agudesa visual, la visió en tres dimensions i detecten la presència d’estrabismes i altres patologies.
L’ambliopia és un altre dels aspectes que porten a examen els professionals i especialistes en els més menuts, ja que esta patologia sol detectar-se en edats molt primerenques. L’ambioplía bàsicament consistix en una disminució de l’agudesa visual que pot desembocar en dificultats en el rendiment escolar dels xiquets i xiquetes; per això des del Consistori s’ha volgut dur a terme novament la campanya de revisions per a aconseguir detectar-la a temps i poder també corregir-la a la major promptitud.
Després de les revisions als més xicotets arribarà la nova campanya ocular per a adults que es posarà en marxa partir del mes de juny. Serà llavors quan s’iniciaran les inscripcions i posterior revisions dirigides a la tercera edat i població en general per a previndre el glaucoma conegut com ‘la ceguera silenciosa’.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada