divendres, 19 d’abril del 2013

LA MESTRA INTERNACIONAL D’ESCACS, IRENE NICOLÁS, JUGARÀ UNA PARTIDA SIMULTÀNIA CONTRA JÓVENS D’ALGEMESÍ


 El parc Salvador Castell acull la primera Simultània d’Escacs Jóvens d’Algemesí que comptarà amb la presència d’Irene Nicolás Zapata, campiona d’Espanya sub 16 i sub 18, i que té el títol de mestra internacional femenina.
A partir de les 10.00 hores s’iniciarà aquesta partida d’escacs amb capacitat per a 24 persones d’una edat màxima de 15 anys que prèviament s’hagen inscrit eal Centre d’Informació i Atenció Juvenil (CIAJ), entre els que es troben alumnes del curs d’escacs que s’ha desenvolupat des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Algemesí.
En aquesta partida simultània, regulada per la Federació, la campiona nacional sub 18 realitzarà moviments d’un minut de duració per jugada en tots els taulers a què s’enfrontarà.
La resta de xiquets que desitgen participar en esta matinal d’escacs podran presenciar la partida o jugar en diverses taules d’escacs, amb els seus respectius rellotges, que s’instal·laran en la zona per a practicar. Estes activitats estaran supervisades pel Club d’Escacs de Sueca, així com personal de la Federació i de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Algemesí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada