dilluns, 13 de maig del 2013

DIVERSOS ORS I PLATES PER AL CLUB DE GIMNÀSTICA RÍTMICA ROQUETTE BENIFAIÓ EN ELS CAMPIONATS DEL CAP DE SETMANA


L’equip júnior aconseguix a més el títol de subcampió provincial

 Dissabte passat se celebrava a Burjassot la fase provincial del campionat d’Espanya individual i de clubs. La participació de les gimnastes del Club de Rítmica Roquette va ser de gran nivell en les categories aleví, júnior i sènior a més de les dos gimnastes de primera categoria Elisabet Martínez i Mar Martínez.
El club destaca que “som l’únic club de tota la Comunitat Valenciana que compta amb dos gimnastes d’este nivell”.
Després de la competició del dissabte, el club obtenia els resultats següents: en categoria aleví la gimnasta Ruth Rodríguez acabava en 3a posició amb el seu exercici de pilota, en la categoria júnior la gimnasta Ana Giménez es penjava la medalla d’or en cércol mentres que la seua companya Carla Pastor aconseguia la plata. A estos èxits s’unia l’equip júnior integrat per Laura González, Ana Giménez i Carla Pastor que acabaven com a subcampions provincials. En la categoria sènior Alba Lozano aconseguia el bronze, i en la màxima categoria Elisabet Martínez va destacar en els exercicis de cércol i cinta emportant-se els dos ors i Mar Martínez la plata en pilota. Destacar també que en la classificació individual Ana Giménez acabava subcampiona en júnior i en 1r categoria Elisabet Martinez subcampiona i Mar Martínez en 3r posició.
D’altra banda, el diumenge el club Roquette debutava en la 1r fase de la nova lliga “Ritmicamania” amb uns resultats excel·lents emportant-se 7 ors i dos plates. En la modalitat individual els ors van ser a càrrec de les gimnastes Marta Martorell (pre benjamí), Silvia Piera (aleví), Paula Bosch (infantil), Hel·lena Belenguer (júnior), Anna Fillol (sènior) i María Escandell (sènior), mentres que en la modalitat d’equips l’or se se’l van portar les júnior Celia Lozano i Sonia Piqueras i la plata per a les infantils Dana García i Paula Tudela, i les alevins Ruth Rodríguez, Marta Vicente i Alma Martorell.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada