dimecres, 17 d’abril del 2013

L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE LLOMBAI ÀMPLIA LA SEUA LABOR INFORMATIVA I D’ASSESSORAMENT EN ASSUMPTES D’INTERÉS SOCIAL.


 A l’Octubre del passat any l’Agrupació Socialista de Llombai va organitzar una Xarrada - Col·loqui informativa sobre el Copago Farmacèutic/Sanitari i el famós “Medicamentazo”, amb els seus 417 medicaments que van quedar exclosos del Sistema Nacional de Salut, i dels que a hores d’ara sabem que, com el PSOE va predir, han patit una pujada mitjana d’un 45% (i alguns medicaments fins a del 100% i el 200%). El debat es va centrar fonamentalment en els desastrosos efectes que, tant l’aplicació del Copago, com la del Medicamentazo, tindrien sobre les economies familiars i en els tràmits a efectuar per possibles reclamacions dels usuaris.
Posteriorment, Al Febrer d’enguany, van dur a terme l’organització i desenvolupament d’una altra Xarrada - Col·loqui en què es va informar i va debatre sobre el les negatives conseqüències que la No Revaloració de les Pensions està tenint sobre el, ja molt castigat, col·lectiu de jubilats i jubilades.
Ambdós actes van comptar amb una gran assistència de personal, a causa de l’enorme interés de la població per les possibles repercussions d’estes mesures imposades pel Govern del PP.
Els Socialistes de LLombai han estat, els passats dies dijous 11 i divendres 12 d’Abril, tramitant la preparació dels Recursos contra la reducció de la paga mensual de la Llei de Dependència de les persones que s’han vist afectades per estes reduccions, les quals havien sol·licitat el suport oferit, prèviament, per esta Agrupació Socialista de LLombai.
La dita reducció en la paga de la Llei de Dependència ha sigut imposada per la Conselleria de Benestar Social de la Generalitat Valenciana, sense que haja sigut notificada als afectats la Resolució de minoració que pose de manifest els fets o fonaments en què es basa tal decisió, creant-li a l’administrat una greu situació d’indefensió.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada