dimecres, 17 d’abril del 2013

EL TRINQUET D’ALZIRA ACULL DOS PARTIDES DE PILOTA SOLIDÀRIA



  Este mateix matí s’han presentat les dos grans partides de pilota valenciana, en la modalitat “escala i corda”, que es disputaran este divendres en el Trinquet d’Alzira a benefici de la Fundació Juan Carlos Ferrero i la ONG Avant África. Serà a partir de les 22:30 hores.
A l’acte de presentació ha assistit el Diputat Provincial d’Esports, Miguel Bailach l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, el representant de Valnet, Alfredo Hernando, el president del Club de Pilota Alzira, Eduardo López Pintor, el president de la Fundació Juan Carlos Ferrero, Eduardo Ferrero, així com els principals protagonistes de les partides.
La primera de les partides la disputarà un equip format per la màxima figura de tots els temps de pilota, Genovés I i el que fóra núm. 1 del món de tenis i guanyador de nombrosos tornejos a nivell mundial, Juan Carlos Ferrero. S’enfrontaran al guanyador de tres Bancajas i de diversos campionats mundials i europeus i seleccionats nacional de pilota, Pigat II, que formarà equip amb l’actualment núm. 25 d’Espanya de Tenis, Juan Miguel Such.
La segona de les partides enfrontarà a 4 primeres files de la pilota actuals, com són Sorus III i Jesús contra Puchol II i Dani.
Les entrades per a estes partides són a 12 euros i es poden comprar en el mateix Trinquet. També hi ha la possibilitat de contribuir amb la causa amb la Fila 0.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada