dimarts, 23 d’abril del 2013

ESTE DISSABTE TORNEN LES NITS ESPORTIVES D’ALZIRA



 Este dissabte, 27 d’abril, torna l’Oci Alternatiu, amb les Nits Esportives, en el poliesportiu Fontana Mogort, a partir de les 20:30 hores.
Els participants, que han de tindre una edat mínima de 12 anys, podran jugar a futbol, bàsquet i a altres esports alternatius.
Ana Alarcón, responsable de Joventut, ha destacat: “Una vegada més, des de la regidoria que represente, programem estes activitats d’oci per a aquells jóvens que volen passar una nit de dissabte de manera diferent i, concretament, fent esport. Encara estan a temps d’inscriure’s en l’activitat que els permetrà, a més, relacionar-se amb altres jóvens que també participen”.
Aquells interessats a participar d’esta activitat han d’inscriure’s en el Centre d’Informació Juvenil, en la Casa de la Cultura, en horari de 10 a 14 hores i de 17 a 19:30 hores, excepte divendres vesprada que roman tancat.
El preu d’inscripció és de 3 euros una nit, i de 5 euros si es vol participar en esta i en la següent Nit Esportiva prevista per al 25 de maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada