dijous, 14 de febrer del 2013

ALZIRA POSARÀ EN MARXA EL PROJECTE LIFE+GREEN COMERCE


Alzira acollirà dimarts que ve, 19 de febrer, la presentació del projecte LIFE+GREEN COMMERCE emmarcat dins del programa LIFE+ de la Comissió Europea. Serà a les 13:45 en el MUMA.
Un projecte que posa en marxa la regidoria de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç de l’Ajuntament d’Alzira, amb la col·laboració de la Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació. La presentació del projecte anirà a càrrec de la directora general de Comerç i Consum, Silvia Ordiñaga, i el regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç, José Luis Palacios.
L’objectiu principal d’aquest projecte és la reducció dels impactes mediambientals per part del comerç detallista, així com l’increment de l’eficiència en la gestió econòmica del negoci optimitzant els gastos en subministrament i consum de materials.
El projecte LIFE+GREEN COMMERCE ha desenvolupat una ferramenta gratuïta d’autoavaluació online que permet al comerciant analitzar la situació actual del seu comerç i les possibles millores que pot realitzar per a reduir l’impacte mediambiental. Junt amb l’autoavaluació mencionada, es facilitarà el seguiment a través de personal tècnic que, finalment, acreditarà si s’han aconseguit els objectius previstos.
Este projecte permet reconéixer l’esforç del comerciant per mitjà del distintiu “Green Commerce” que acredita el seu compromís amb el medi ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada