dijous, 22 d’agost del 2013

COMENCEN LES FESTES PATRONALS I DE MOROS I CRISTIANS DE VILLANUEVA DE CASTELLÓN


 Hui dijous Villanueva de Castellón ja compta amb actes festius. A les 19:00 hores es juga en el trinquet de Batiste una partida de raspall entre les parelles Ricard i Guillem contra Dani i Marrahí. Esta partida està organitzada pels festers de Santa Bárbara de la localitat amb el patrocini de la Regidoria de Festes.

A les 22:30 hores, hui dijous, tindrà lloc el XXIV Festival de Bandes amb l’actuació de la Banda Simfònica del Centre Instructiu Musical l’Harmònica de Buñol i de la Banda Simfònica de la Societat Musical Lira Castellonera a la Plaça de l’Ajuntament.
Tot seguit, a l’una de la matinada, hi haurà vaquetes i bou embolat a la plaça de bous ubicada en l’antic camp de Futbol, l’Almenà.
Demà divendres, a les 20:00 hores, se celebrarà la presentació de la U. D. Castellonense i es disputara un partit de futbol entre la U.D. Castellonense i el C.E. Alberic, al nou camp de futbol municipal. Una hora més tard, a les 21:00 hores es realitzara el pregó i “Supinazo” a càrrec de l’Asociació Festera de Moros i Cristians al recinte de l’Obrera.
A les 22:horas, es realitzarà un sopar popular a la Plaça de l’Ermita i sobre les 24:00 hores hi haurà la ja tradicional entradeta falsa des de la Plaça de l’Ermita fins a la Plaça de l’Ajuntament i a acabar hi haurà un discomóvil en les instal·lacions de la comparsa cristiana El Castellet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada