dijous, 14 de febrer del 2013

ALCALDES I TÈCNICS DE LA RIBERA VISITEN LA XARXA DE VIVERS D’EMPRESES DE MÚRCIA DE LA MÀ DEL PATER


Conéixer de primera mà experiències exitoses relacionades amb la creació, gestió i coordinació de vivers d’empreses en municipis de la Regió de Múrcia amb unes característiques semblants als de la Ribera del Xúquer. Amb aquest objectiu 35 participants de la Ribera, entre els quals hi ha alcaldes, com els d’Albalat de la Ribera, Benifaió, Benimodo, Catadau, Llombai, Tous o Castelló de la Ribera, regidors i tècnics de promoció econòmica han visitat hui el CIDE (Centro Industrialhama de Desarrollo Empresarial), en Alhama de Múrcia, el centre d’emprenedors de Puerto Lumbreras i el viver d’empreses de Blanca, en una visita orgaintzada pel PATER (Pacte Territorial per l’Ocupació de la Ribera).
El conseller d’Universitats, Empresa i Investigació de la Regió de Múrcia, José Ballesta, ha rebut i ha donat la benvinguda a la comitiva de la Ribera en el CIDE, on ha mostrat les seues instal·lacions i serveis als visitants. Segons el president del Pater, Cristóbal García, es tracta d’una visita formativa molt interessant gràcies a la qual els municipis de la Ribera poden conéixer experiències exitoses sobre el foment d’empreses i d’emprenedors, com són els vivers d’empreses de Múrcia, d’iniciativa pública.
Els vivers i incubadores d’empreses son uns espais físics dissenyats per a acollir noves empreses, generalment gestionats per organismes públics i en els quals es pot disposar d’unes instal·lacions i serveis a preus inferiors als de mercat. Compten amb l’equipament necessari (connectivitat, secretaria administrativa, espais de reunió, despatxos, etc.) per al funcionament de les empreses i també solen disposar de serveis d’assessorament, orientació i formació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada