dijous, 14 de febrer de 2013

ALMUSSAFES ACULL UN CURS PER A ACREDITAR-SE COM CONSUMIDOR RECONEGUT I COM A ESPERT (CRE) PER A MANIFESTACIONS FESTIVES, RELIGIOSES, CULTURALS I TRADICIONALS


Els fallers majors d'edat de la població poden obtindre el permís necessari per als CRE en les modalitats de despertà, passejà, cordà i correfocs


Amb la proximitat de les festes falleres, festivitat que comporta la manipulació i utilització diària per part de les comissions falleres de material pirotècnic sense marcat de la CE, el consistori d'Almussafes ha impulsat una acció formativa que permeta facilitar l'acreditació requerida per als CRE durant la celebració de les tradicionals despertà, passejà, cordà i, de vegades, correfocs. El Reglament d'Artificis de Pirotècnia i Cartutxeria obliga els membres de les falles, agrupacions i associacions que en els seus actes utilitzen artificis pirotècnics sense marcat CE a què disposen de l'esmentada acreditació.
Dissabte que ve dia 23, de 9 a 14 hores, la sala de conferències del Centre Cultural d'Almussafes acollirà una acció formativa per a l'acreditació com a Consumidors Reconeguts com a Experts (CRE) per a manifestacions festives, religioses, culturals i tradicionals.
D&r consellers Formadors promou esta iniciativa, en què col·labora l'Ajuntament d'Almussafes, ARM i Dam Gorgera de dimonis i Cabuts i Lluís Ortí, expert en pirotècnia.
Els requisits per a participar en l'esmentat curs són ser major d'edat i pertànyer a una entitat fallera, associació, penya o comissió festeres que organitze activitats festives que comporten la utilització d'articles pirotècnics sense marcat CE, és a dir, que no es troben a la venda en el mercat, sinó que els faciliten les empreses pirotècniques reconegudes.
Els ponents de l'acció formativa oficial són Rafael Cebrián, president de l'Associació ARMIDAM d'Aielo de Malferit, Lluis Ortí, conseller de Seguretat de Mercaderies Perilloses, expert en pirotècnia C-4 i dissenyador d'espectacles pirotècnics per ordinador, Andrés J. Romero, formador i conseller de seguretat de Mercaderies Perilloses, i Antonio Díaz, Gerent de d&r Consejeros Formadores i també expert en pirotècnia C-4.

Els assistents hauran de superar una prova tipus test sobre mòduls comuns i una altra centrada en la modalitat de despertà per a obtindre la corresponent acreditació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada